img
logo
Hızlı Menü
Arama

25 Ağustos 2022


Son zamanların yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen işlemlerinden biri de Kredili Mevduat hesabıdır. Kredili mevduat hesabında yatırımcının  yapması gereken belirli işlemler bulunmaktadır. Örneğin, kredili mevduat hesabının yararlarından faydalanmak için yatırımcı tarafından öncelikle ilk yapılması gereken işlem kredili mevduat hesabı açmak olacaktır. Kredili mevduat hesabı, diğer bir deyişle, herhangi bir mevduat hesabıyla ilişkili bir kredi türüdür. Kısaca "avans hesabı" veya "nakit hesap" olarak adlandırılabilir. Kredili mevduat hesabı açma işlemi ilgilendiğiniz kuruma göre değişiklik gösterebilir ancak yatırımcıların yapacağı işlemler oldukça basit ve kolaydır. Kredili mevduat hesabı kullanmaya başladığınızda, hesabınızda para olmasa bile belirlenen limit kadar para çekebilirsiniz. Kredili mevduat hesabı işlemlerinde müşterinin dikkatli olmasında fayda vardır. Geri ödemeyi zamanlamalarında sorun yaşayan yatırımcılar için kredili mevduat hesabı belirli sorunlar teşkil edebilir. Kredili mevduat hesabı alımları için doğru kanal/platformu seçmeniz yeterli olacaktır. Ayrıca dijital kanallardan kredili mevduat hesabı kullanımına başlayabilirsiniz.

 

Kredili Mevduat Stoku Nedir?


Kredili mevduat hesabı tamamen müşteri merkezli bir hesap türüdür. Kredili mevduat hesabı; Hesap sahibinin, hesabında para olmadığında veya para çekme tutarını karşılayacak miktarda paranın yatırımcının hesabında olmayışına aldırmaksızın para çekmeye ve işlemlerinde kesinti olmadan devam etmesini sağlar. Başka bir deyişle, kredili mevduat hesabı/stok size ihtiyacınız olan tutarı sunar. Önemli olan zamanlamayı dikkate almaktır. Kredili mevduat hesaplarının/stoklarının belirli bir süresi vardır ve işlem süresi geçtiğinde yatırımcı, belirli sorunlar ile karşı karşıya kalabilir.

 

Kredili Mevduat Alımı


Kredili mevduat hesabı satın almak için yatırımcının öncelikle kredili mevduat hesabı başvurusu yapması gerekir. Bunun için internete bağlı herhangi bir cihazdan yapacağınız sayılı tıklamalar ile saniyeler içerisinde kredili mevduat hesabınızı oluşturabilirsiniz. Kredili mevduat hesabı ile hesabınızdaki payların teminatı karşılığında ek işlemler yapabilirsiniz. Sizden istenen şartları yerine getirdiğinizde hesap açma işleminiz gerçekleşir ve yatırım ürününüzü seçerek yatırımlarınızı dilediğiniz gibi yönlendirme şansını elde etmiş olursunuz. Ayrıca kredili mevduat hesabı alımlarında herhangi bir alt limit bulunmamaktadır. Kredi işlemlerinde teminat olarak hisse senetleri alınır. Hesabınızdaki hisse senetlerinin teminat değeri oranında ve başvuru aşamasında belirlenen kredi limitini aşmamak kaydıyla ek satın alma imkanı sağlanmaktadır.

 

Kredili Mevduat İşlemleri


Kredili mevduat hesapları, yatırımcıların yatırım yapabilmeleri için ihtiyaç duydukları sermaye miktarlarına erişim kolaylığı sağlar. Kredili mevduat stokları ile birçok işlemi vakit kaybetmeden yapabilirsiniz. Kredili mevduat hesabı işlemleri, hesabınızdaki stokları güvence altına alan ek işlem limitleri olarak da anılır. Sahip olduğunuz kredili mevduat hesabı ile daha fazla yatırım ürünü satın alabilirsiniz. Bu yatırım enstrümanlarından kazanç elde etmek için ise uzun vadeyi beklemek zorunda kalabilirsiniz.

Alb Yatırım olarak yatırımcılarımıza ve sitemizi ziyaret eden sizlere en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Kredili mevduat hesapları gibi finansal okuryazarlığınızı geliştirecek diğer blog yazılarımıza blogumuzdan ulaşabilir, finansal piyasaları kendiniz deneyimlemek için de https://account.albyatirim.com.tr/ kısmından deneme hesabı başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 



Sosyal Medya'da Paylaş

ALB Yatırım İle Çalışmanız İçin Birkaç Neden:
Güçlü
Sermaye
Güçlü sermayemiz ile kurulduğumuz yıldan bu yana müşterilerimize güvenilir ve kaliteli hizmet vermekteyiz.
Geniş Ürün
Yelpazesi
Geniş ürün yelpazesi ile VİOP, endeskler, hisseler ve forex çiftleri gibi ürünlerle yatırımlarınızı değerlendirin.
EFT ve Havale İşlemlerinizde Hızlı Para Transferi
Haftanın 5 günü Eft ve Havale transfer işlemlerinizi gerçekleştirerek işlem yapma imkanı sağlıyoruz.
Alt Limitsiz
Hesap Açılışı
Alt limit olmadan dilediğiniz miktar ile hesabınızı açabilir, yatırım yapmaya başlayabilirsiniz.
Rekabetçi Komisyon Oranları
Rekabetçi komisyon oranları ile Alb Yatırım, müşterilerine sektördeki en rekabetçi ücret ve komisyonları sunuyor.
Analiz
Desteği
Alb Yatırım uzman kadrosu sizin için piyasa dinamiklerini takip ederek portföy önerileri, isabetli tahminler ve analiz desteği sunuyor.
Hemen Türkiye'nin Yatırım Şirketi'nde Yatırıma Başlayın
Hesap Aç
ALB YATIRIM MOBILE APP
Telefonundan Barkodu Tarat Uygulamamızı İndir ve Hemen Yatırıma Başla
img
Telefonundan Barkodu Tarat Uygulamamızı İndir ve Hemen Yatırıma Başla
Hızlı Linkler